Nieuwe Reeks Padellessen Op Maandagavond En Zaterdagochtend Van De Padelstars

Het is vanaf nu mogelijk jezelf in te schrijven voor een nieuwe reeks padellessen op maandagavond en zaterdagochtend van de Padelstars. Padelstars verzorgt op dit moment de padeltrainingen in deze regio (Elst, Huissen, Bemmel en Druten). De trainers komen ook uit de regio en dit zorgt voor binding met de club. Door deze samenwerking aan te gaan kunnen we meer padellessen gaan aanbieden bij Bakkershaag.

Op onderstaande dagen en tijden is het mogelijk om je aan te melden voor padellessen bij Bakkershaag:

Bekijk de link voor de actuele startdatums van padellessen reeksen.

We beginnen met een reeks van 5 lessen voor € 85,00 per persoon bij een groep van 4 personen. Bij een groep van 3 personen is het €112,50.

Voor een juiste administratie én inschrijving is het noodzakelijk dat je per persoon een aanmeldformulier invult. Je kunt je inschrijven met de onderstaande link:

Schrijf je hierin vol=vol

Padelstars

Missie van Padelstars
Het is onze missie om padel in deze omgeving te helpen groeien. Daarbij vinden wij het belangrijk dat padellers, van alle leeftijden en op elk niveau, optimaal worden geholpen om hun padel-doelstellingen te behalen. Wij begeleiden de leden hierbij om de juiste stappen te zetten naar een hoger niveau.

Het is mogelijk om in een groep van drie of vier personen les te nemen. Het is verstandig om vooraf bij de aanmelding een groepje samen te stellen, maar individueel aanmelden mag natuurlijk ook. Dan proberen wij jou zo goed mogelijk in te delen.

Om les te kunnen volgen, moet je lid zijn van de vereniging.

Mocht je vragen hebben, neem dan even contact op met Jeroen Peters of Frank Dibbets

Sportieve groet,

Padelstars
Tel: 06-42357489 (Jeroen)
E-mail: info@padelstars.nl