Bij Bakkershaag worden de tennis- en padellessen voor kinderen en volwassenen gegeven door Andy Blom. Hij is een ervaren en vooral gedreven trainer, met ambities.

Bakkershaag heeft een groot aantal jeugdleden, waarvan een groep graag meedoet aan toernooien. Andy hoopt met zijn enthousiasme meer kinderen te motiveren om naast het recreatieve tennis en padel aan wedstrijden mee te doen. Het creëren van een kweekvijver van jong talent binnen Bakkershaag ziet hij als zijn uitdaging.

Wilt u of uw kind lessen volgen?
Kinderen kunnen lid worden en dan tennis- en of padelles en contributie in één betalen voor € 40,00 per maand van september t/m juni geïncasseerd, maar wel voor het hele jaar tennis – en padelplezier! Ook voor de cursus bal- en slagvaardigheid kunt u contact opnemen met de trainer.

Andy Blom

Vanaf september 2010 ben ik reeds werkzaam voor RTV Bakkershaag, waar ik met veel plezier de tennis-en padeltrainingen geef aan kinderen en volwassenen.

Met uitdagende spelvormen en het trainen van specifieke wedstrijdsituaties, probeer ik de nieuwsgierigheid te wekken, om meer uit het inidividu en de groep te halen. Plezier en zelfvertrouwen ontstaan immers, als er vanuit een uitdaging, zichtbaar vooruitgang wordt geboekt. Zien is geloven en meten is immers weten.

Via spelvormen en coördinatietrainingen met allerlei verschillende soorten ballen en attributen, worden de grondvormen van bewegen aangeleerd/ verbeterd, die absoluut noodzakelijk zijn (o.a. lopen, werpen, vangen, wenden, keren, balanceren, etc.).
Vervolgens worden die fundamentele grondvormen uitgebouwd tot een volwaardig spel waarbij allerlei slagen in herkenbare wedstrijd specifieke spelvormen worden getraind. Ik hoop steeds meer kinderen en volwassenen te motiveren om naast het recreatieve padel aan competitie en toernooien (wedstrijdjes) mee te doen.