Laden Evenementen

Van vrijdag 20 maart t/m zaterdag 28 maart 2020 worden bij RTPV Bakkershaag de Winners Intersport Padel en Tennis Clubkampioenschappen 2020 georganiseerd.

Evenals vorig jaar is de naam van de clubkampioenschappen gekoppeld aan de sponsor, die mooie prijzen beschikbaar stelt. Een reden temeer om je in te schrijven.

Wij hebben er weer voor gekozen om dit evenement voorafgaande aan de KNLTB Voorjaarscompetitie en Padelcompetitie te organiseren. Dit is een mooie voorbereiding om voor je vereniging goed voor de dag te komen bij het landelijke evenement.

De padelwedstrijden worden gespeeld van vrijdag 20 tot en met zondag 22 maart a.s.! Je kunt je inschrijven in 2 categorieën en wel: niveau 1 (3/4, 5 en 6) of niveau 2 (7, 8 en 9).

De tenniswedstrijden worden gespeeld vanaf maandag 23 maart tot en met zaterdag 28 maart. Hiervoor word je ingedeeld op speelsterkte (actuele rating).

Alle leden kunnen zowel met de padel- als de tennisclubkampioenschappen meedoen, dus schrijf je voor zo veel mogelijk onderdelen in. Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden.

Inschrijven kan t/m 14 maart 2020 via deze link.