Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid door samen met een team de baan op te gaan, maar je kunt jezelf daarnaast ook nog eens ontwikkelen als padelspeler door de wedstrijden die je speelt. Samen met De Nederlandse Padelbond (NPB) introduceren we in 2020 een gezamenlijke wedstrijdkalender voor competities en toernooien. Hiermee kun je in je eigen regio en op je eigen niveau meer wedstrijden spelen. Hier vind je de speeldata en hier vind je meer informatie over de competitie.

Wil je meedoen, schrijf je dan voor 27 februari in via tenniscommissie@rtvbakkershaag.nl. Vermeld daarbij de lidnummers en namen van je teamleden, de gewenste klasse en dag.

Appen mag ook naar 06-15098051 (Jurgen Appel). We hebben al 1 seniorenteam en 1 jeugdteam die meedoen.

Triple Double Padelcompetitie

Kun je niet wachten tot de voorjaarscompetitie Padel dan is de Triple Double competitie misschien iets voor jou. Deze competitie vindt plaats op vijf zondagen van 29 maart t/m 26 april, met inhaaldagen op 3 en 10 mei.

De Triple Double Competitie in het kort:

  • Drie spelers per team
  • Drie partijen: koppels A en B, B en C en A en C spelen ieder een partij
  • Iedere speler speelt twee partijen
  • Per thuisspelend team heb je 1 baan nodig, gedurende 3 speelronden
  • Partijen worden gespeeld om twee gewonnen sets, met bij gelijke setstand een supertiebreak (t/m 10 punten) als beslissende derde set
  • Iedere gewonnen partij telt als 1 punt
  • Dames en heren spelen met en tegen elkaar of gemengd

De inschrijving voor de Triple Double competitie sluit op 27 februari en gaat alleen door als er voldoende inschrijvingen zijn. Hierbij zijn gelijkwaardigheid van teams en reistijd belangrijke criteria.

Wil je meedoen, schrijf je dan voor 27 februari in via tenniscommissie@rtvbakkershaag.nl. Vermeld daarbij de lidnummers en namen van je teamleden.

Appen mag ook naar 06-15098051 (Jurgen Appel). We hebben al 1 seniorenteam die meedoet.