Komend weekend 27, 28 en 29 oktober zijn de laatste competitiewedstrijden van dit jaar gepland. Tijdens deze wedstrijden maken wij voor de laatste keer gebruik van ons clubhuis. Per 30 oktober wordt het Doelum opengesteld voor onze leden.

In het Doelum komen nieuwe meubels etc. te staan. Van het huidige clubhuis wordt er maar een klein aantal materialen meegenomen naar het Doelum. Er blijft dus een groot aantal materialen, b.v. terrasmeubilair, servies etc. over. Vandaar dat er een veiling georganiseerd wordt op 4 november om 14:00 uur in het clubhuis. Onze veilingmeester “Michel Driessen” zal ervoor zorgen dat er op een juiste wijze geveild wordt. Kijkuur voorafgaand aan de veiling is om 13:00 uur.

De opbrengst van de veiling wordt gebruikt voor de aankleding van het tennispark. Het bestuur leek het een leuk initiatief om ons “vertrouwde” clubhuis op een waardige wijze af te sluiten. Daarom wordt er op zaterdag 4 november om 16 uur (aansluitend aan de veiling) een afscheidsborrel gehouden. Een hapje en drankje (3 consumptiebonnen per persoon) wordt u namens Bakkershaag aangeboden.

Graag tot dan ……,

Met vriendelijke groet
Namens het bestuur
Jacques Budding