Na de persconferentie van dinsdagavond 13 oktober hebben we van de KNLTB gehoord dat de volgende maatregelen vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur ingaan. Een en ander is voor zowel tennis als padel van toepassing.
 
– Senioren mogen enkelen en ook dubbelen mits we de 1,5 meter toepassen. Het maximum aantal spelers op de baan is 4. Wedstrijden en toernooien mogen niet, ook niet als deze binnen de eigen club worden georganiseerd. De competities zijn per direct komen te vervallen en ook zal er geen toss meer zijn (vrij spelen mag uiteraard wel).
 
– Voor jeugd t/m 17 geldt er geen maximum aantal spelers voor vrijspelen en training maar competities en toernooien mogen net als bij de senioren niet meer. Interne eventuele wedstrijden en vrij spelen mag dus wel.
 
– Lessen voor senioren mag met 4 spelers per baan (excl trainer). Er mag ook les worden gegeven aan grotere groepen. Dus bijvoorbeeld met 8 per 2 banen. Hierbij mogen de verschillende groepen niet met elkaar vermengen. Dus er moeten vaste combinaties van 4 zijn.  
 
– De overige regels blijven van toepassing (geen toeschouwers, blijf thuis bij klachten, houd afstand, etc). De horeca blijft zoals bekend gesloten.
 
We zijn enerzijds blij dat we nog kunnen tennissen en padellen maar missen de gezelligheid rondom het spelletje enorm.we hopen dat we het tij snel kunnen keren. Hou vol en hou je aan de regels.