In week 10 en 11 zal ik, Andy Blom, tijdens de reguliere gymles, een schooltennisles aanbieden aan de kinderen van groep 3, 4 en 5 van de Renkumse basisscholen. Als het weer het toelaat zal de schooltennisles plaats vinden op het tennispark naast Doelum. Bij slecht weer is de les in de reguliere gymzaal in Doelum.

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij de Renkumse Tennis-en Padelvereniging Bakkershaag. Als tennistrainer en vakdocent L.O. kan ik ontzettend genieten als een beginnende interesse in de tennissport eindigt in een levenlange gepassioneerde sportbeoefening. Op ons nieuwe park Bakkershaag met 5 tennis-en 2 padelbanen hoop ik daarom heel veel nieuwe enthousiaste kids en hun ouders te mogen verwelkomen.

Let op! Zit jij niet in groep 3, 4 en 5 maar zou je wel kennis willen maken met de sport? Niet getreurd! Op zondag 15 maart, is er een Open Dag waar iedereen welkom is. Voor de junioren en senioren worden er gratis clinics georganiseerd en voor de kinderen is er gelegenheid om een tennisdiploma te verdienen, door meerdere leuke spellen te doen met bijvoorbeeld je ouders of andere vriendjes/ vriendinnetjes.

Graag tot snel bij de schooltennisles en/of de Open Dag!