RTV Bakkershaag opent nieuwe banen en start padel-tennis. De officiële opening van Doelum op 25 november grijpt Renkumse Tennisvereniging Bakkershaag aan voor een open middag. Wil je kennis maken met tennis, padel en met onze sportieve, enthousiaste vereniging Bakkershaag? Dat kan voor alle geïnteresseerden, jong en oud! Je bent van harte welkom. Lees hieronder meer en leer over (padel)tennis en het kennismakingsprogramma.

RTV Bakkershaag is al meer dan veertig jaar een begrip in Renkum. De bouw van Doelum was aanleiding tot een grondige vernieuwing van de tennisclub. Nu liggen vijf spiksplinternieuwe kunstgrasbanen te wachten. Niet alleen op de leden van de vereniging, maar juist ook op jou. De banen zijn led-verlicht dus ook in de winter kan worden gespeeld tot in de late avonduurtjes. Er is een mini-tennisbaan voor de jongste jeugd.

Padel

De racketsport Padel is sterk in opkomst in Nederland. Tennisverenigingen in heel Nederland leggen in hoog tempo banen aan voor een spel dat het midden houdt tussen squash en tennis. Padel is snel, energiek, en wordt altijd met vier mensen gespeeld, dus ook nog eens gezellig. Om op deze ontwikkeling in te spelen liet Bakkershaag twee padelbanen aanleggen naast de kustgrasvelden.

Extra aandacht voor jeugd

In een gevarieerd programma worden er gratis clinics aangeboden om snel en goed met tennis en padel kennis te maken. Dit wordt begeleid door enthousiaste trainers en leden van Bakkershaag en is bedoeld voor volwassen en de jeugd, waaraan apart aandacht wordt besteed. Twee demonstratiewedstrijden laten je meer zien van tactiek en plezier. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag. Kom je ook?

Programma

  • Zaterdag 25 november 14.00-17.00 uur
  • RTV Bakkershaag p/a Doelum
  • Tennis, padel en demostratiewedstrijden
  • Geen kosten, wel plezier maken

Meer informatie? Via info@bakkershaag.nl of bestuur@bakkershaag.nl