Lets Go Bowling!!

Tijdens een avondje naborrelen in de kantine, is het idee ontstaan om buiten het padellen en tennissen, ook eens iets heel anders met elkaar te gaan doen. Gewoon een gezellig een avondje uit!

Hoe meer we er over praatten, hoe enthousiaster wij werden, maar natuurlijk hopen we jullie net zo enthousiast te krijgen!

Wat is het plan:

Vrijdagavond 10 februari (zet de datum alvast in je agenda!) lijkt het ons leuk om met iedereen die mee wil, een hapje te gaan eten en aansluitend te gaan bowlen.

We zijn al een beetje aan het rondbellen voor de mogelijkheden en de kosten, maar zolang we niet weten met hoeveel man we zouden gaan, valt het niet mee om iets vast te leggen. Vandaar eerst deze mail.

Om een beetje een beeld te krijgen wie het leuk vind om mee te gaan, willen we je vragen uiterlijk zaterdag 14 januari even een mailtje terug te sturen naar Noelle@kebo.nl, met daarin graag:

1. Ik ga wel / niet mee

2. Je naam (Mocht je ook andere gezinsleden die lid zijn van Bakkershaag willen opgeven, dan aub ook hun namen vermelden)

3. Als er gezamenlijk vervoer geregeld wordt, maak ik daar graag gebruik van Ja / Nee

En dan nog een extra vraag voor iedereen uit nieuwsgierigheid en omdat het soms best lastig is om te bedenken waar iedereen nou behoefte aan heeft en we het toch belangrijk vinden om mensen enthousiast te krijgen om deel te nemen aan de activiteiten (zowel op als naast de baan) die Bakkerhaag organiseert:

  • Heb je leuke tips voor een activiteit, wat mis je in de georganiseerde activiteiten en waar zou je nou zeker graag aan mee willen doen als dat georganiseerd werd
  • Zou je wel eens mee willen helpen met de organisatie van een activiteit?

Zodra we weten is met hoeveel man we ongeveer gaan, zullen we het eten, bowlen en eventueel het vervoer vastleggen en kunnen we jullie daarna ook iets meer vertellen over invulling van de avond en de kosten per persoon.

We horen graag van je en hopelijk gaan jullie allemaal gezellig mee!

We hebben er zin in!

Vriendelijke groet

Frans, Sjanneke en Noelle