Op zaterdag 19 december is gestart met een gezellige, maar o zo fanatieke interne padel-competitie voor de (oudere) junioren. Het promoten van padel staat weliswaar centraal in deze drie-luik van zaterdagen (19 dec. 09 jan. en 16 jan.), maar het blijkt ook weer een prima manier om aan teambuilding te doen. Zeker in deze Corona-tijd.

Voordat kan worden begonnen met de wedstrijdjes, worden eerst de ruiten zoveel mogelijk ontdaan van condens, die in deze tijd van het jaar de ramen in nevelen hult. Het zonnetje heeft in de loop van de ochtend gelukkig genoeg kracht verzameld om de ruiten verder op te drogen.

Er worden 2 uur lang onderling wedstrijdjes gespeeld, waarbij de kinderen telkens in wisselende duo’s 15 minuten spelen om zoveel punten bij elkaar te sprokkelen. De drie kinderen met de meeste punten verdienen een prijsje.

Als halverwege de ochtend Ed, Herman en Andy de warme chocolademelk serveren, hebben de kids de slagroomspuiten al snel gevonden. Uiteraard mag een flinke slagroomtoef niet ontbreken. Na nog enkele kerstkoekjes naar binnen te hebben gewerkt, wordt het tweede deel gestart.

Als uiteindelijk het eindsignaal klinkt, worden snel alle punten bij elkaar opgeteld en vergeleken. De drie winnaars van de dag zijn bekend…

De kinderen die uiteindelijk de meeste punten hebben behaald zijn:

Bas van Tergouw (Kerstsokken), Gijs Gerrits (zak met snoep) en Raphael Bus (Kerstsokken).

Bedankt allemaal voor jullie aanwezigheid en inzet!

Iedereen fijne feestdagen gewenst en tot in het nieuwe jaar!

Andy Blom