Voor zowel de padel- als de zomeravondcompetitie kunnen jullie je inschrijven. Jullie kunnen je inschrijven tot 16 maart. Wacht dus niet te lang!
Inschrijven kan door een mail met je team naar tenniscommissie@rtvbakkershaag.nl te sturen.

Padel Voorjaarscompetitie

In de Voorjaarscompetitie Padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag of zondag competitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De competitie is genderneutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld. In elke competitie worden 4 partijen gespeeld om 2 gewonnen sets.

Speeldata 2021
Klik hier voor de speeldata van de Voorjaarscompetitie Padel in 2021. Er is gelukkig geen overlap met de tripledouble competitie.

Competitieaanbod
Op vrijdagavond en zaterdag wordt er gespeeld in 3 klassen:

1e klasse: wedstrijdspelers
2e klasse: gevorderden
3e klasse: beginners
Op zondag wordt er gespeeld in 5 klassen, ingedeeld op padelspeelsterkte:

Topklasse – wedstrijdspelers.
De nummers 1 t/m 4 in deze klasse spelen om het landskampioenschap in de play-offs.
Hoofdklasse – wedstrijdspelers
1e klasse – wedstrijdspelers
2e klasse – gevorderden
3e klasse – beginner
Ook voor jeugdspelers wordt er een padelcompetitie aangeboden. Jeugd t/m 17 jaar kan zich inschrijven in de open klasse op zondag.

Op deze pagina op de website van de KNLTB vind je meer informatie over deze competitie.

Zomeravondcompetitie

Kun je geen genoeg krijgen van het spelen van competitie? Heb je zin om naast de Voorjaarscompetitie nog een competitie te spelen? Of wil je graag competitie spelen, maar ben je verhinderd in het weekend? Dan is de Zomeravondcompetitie ideaal voor jou!

In het kort
De zomeravondcompetitie is een dubbelcompetitie die op zeven woensdagavonden in mei en juni wordt aangeboden. Deze competitie is voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en is geschikt voor alle speelsterktes. Voorwaarde is dat er minimaal vier spelers per team worden aangemeld. Je speelt namelijk per avond vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of 1x DD, 1x HD en 2x GD. Op deze website vind je meer informatie over de Zomeravondcompetitie.

Speeldata
De speeldata voor 2021 zijn hier te vinden. De aanvangstijd van elke speeldag is 19.00 uur.