Afhangen

Ieder lid van Bakkershaag heeft een KNLTB pas met foto, die door de afhangzuil herkend wordt en waardoor uw gegevens tijdens het afhangen worden gepresenteerd. Nieuwe leden krijgen een noodpas tegen een borgsom van € 15. Deze dient ingeleverd te worden bij uitreiking van de originele pas. De pas kunt u gebruiken om één van de 5 tennisbanen of één van de 2 padelbanen te reserveren voor u en uw medespelers. Dit gebeurt via de KNLTB app of met het digitale afhangbord in de hal voor de toiletgroep, onderin Doelum. Te bereiken via het interne trappenhuis en via de deur aan de achterzijde van Doelum. Deze deur is te openen met een apart aan te schaffen pas (tegen betaling van € 10,- borg) . Onderstaand worden de regels, c.q. de werkwijze uitgelegd.

Seniorleden kunnen afhangen van morgens 7.00 uur tot avond 23.00 uur.

Op woensdagmiddag zijn de banen tot 19.00 uur gereserveerd voor onze jeugdleden. Men mag alleen tennissen op vrije banen (afhangen is niet mogelijk in de computer) en men dient de baan te verlaten als een jeugdlid de baan heeft afgehangen en wil bespelen. Op dinsdag- en donderdagochtend tot 12.00 uur en op donderdagavond vanaf 20.00 uur zijn enkele banen gereserveerd voor toss-activiteiten.

Jeugdleden t/m 14 jaar mogen van maandag t/m donderdag tot 19.00 uur afhangen.

Na 19.00 uur mogen zij tennissen op vrije banen (afhangen is niet mogelijk) en dienen deze te verlaten als seniorleden zich melden om te tennissen nadat zij deze baan hebben afgehangen.

  • Het is alleen toegestaan om een baan te reserveren met uw eigen ledenpas;
  • De speelduur voor een enkelspel is 30 minuten. De speelduur voor een dubbel is 60 minuten;
  • De langst onbespeelde baan wordt het eerst afgehangen;
  • Een baan reserveren kan alleen als u compleet bent, d.w.z. als u een enkelspel spelt zijn er twee personen nodig en voor een dubbelspel dienen alle vier de personen aanwezig te zijn;
  • Als de computer aangeeft dat uw pasje niet wordt herkend meldt u dit dan bij de automatiseringsbeheerder. Het kan zijn dat uw pasje verlopen is of dat barcode beschadigd is;
  • Pasjes die beschadigd zijn kunnen omgeruild worden bij de ledenadministratie tegen de prijs die de KNLTB aan ons berekent.

Contact