RTV Bakkershaag

De vereniging heeft ten doel: het beoefenen van- en bevorderen van de tennis en padel-sport. Om deze doelstelling te bereiken worden jaarlijks diverse tennis en padel evenementen georganiseerd, zoals de KNLTB Competitie, Open Toernooien onder leiding van de KNLTB en er worden trainingen gegeven voor senioren en junioren. Ook voor de recreatieve spelers zijn er mogelijkheden om op ieder niveau het spel te verbeteren.

Commissies

Onder de vereniging vallen de volgende commissies:

  • Tennis- en Padelcommissie
  • Jeugdcommissie
  • Redactie en sponsorcommissie

En ook de volgende zaken:

  • Trainingen
  • Groundsman

Het fraaie park is sinds 1991 in handen van de vereniging, nadat het eerst eigendom was van de gemeente Renkum. Eerste stap na de privatisering was de versleten mateco-banen te vervangen door kunstgras dat het gehele jaar bespeelbaar is. Hoewel in het algemeen er weinig tennissers en padellers zijn die bij vorst en regen door blijven spelen, is dat bij Bakkershaag toch eerder regel dan uitzondering. Een aanwijzing dat Bakkershaag vooral een club is waar echt getennist en gepadeld wordt alhoewel de gezelligheidsaspecten zeker niet uit het oog worden verloren. Deze vinden regelmatig plaats in het clubhuis.

Sinds medio 2017 is ons park totaal vernieuwd en hebben wij 5 tennisbanen en 2 padelbanen. De vereniging maakt nu gebruik van de horeca en kleedkamers van Multifunctioneel Centrum Doelum. In 2024 is er 1 tennisbaan opgeheven en op die plek zijn er 3 padelbanen geplaatst. Met 4 tennisbanen en 5 padelbanen is de vereniging klaar voor de toekomst!

Naast de Vereniging kent Bakkershaag ook de Stichting Paviljoen Bakkershaag. Deze verhuurt aan de Vereniging de banen.

Contact