Er wordt momenteel ontzettend hard gewerkt aan de aanleg van onze nieuwe banen. Vanaf ons terras kunnen we iedere dag de vorderingen zien.

De onderlaag, het grint en de open beton, wordt nu gestort voor de nieuwe banen 3 t.m. 5. Dit gebeurt in stroken, één strook per dag en zal nog een week in beslag nemen. Daarna volgen de toplaag en de hekwerken er omheen.

Helaas is er vertraging ontstaan bij de aanleg. In eerste instantie omdat pas later gestart kon worden met de werkzaamheden en nu ook nog omdat hierdoor de vakantie van de werkers er daardoor tussendoor komt.

Om toch over voldoende banen te blijven beschikken is nu besloten de werkzaamheden is 2 fasen uit te voeren. Eerst de banen 3 t.m. 5, het dichts bij het huidige restant park. Deze zijn rond 1 september gereed en zo kunnen we direct na de zomer weer beschikken over 5 banen (2 bestaande en 3 nieuwe) in combinatie met ons bestaande clubhuis.

Fase 2, de nieuwe banen 1 en 2, de beide Padel-kooien en het minibaantje, wordt afgemaakt in september en zullen daarom medio oktober beschikbaar komen voor de vereniging.

In oktober is ook de oplevering van het nieuwe MFC de Doelum. Dus vanaf dat moment beschikken we over een geheel nieuwe accommodatie, zowel binnen het gebouw als buiten op ons geheel vernieuwde park. Dus nu maar duimen dat het weer ons goed gezind is (veel regen kan nog roet in het eten gooien) en we dit geheel binnen deze periode kunnen realiseren.